Heb je altijd gebaren willen leren om beter te communiceren met iemand die slechthorend is of met een kind met een taalontwikkelingsstoornis? Misschien ken je iemand met het syndroom van Down of met een autismespectrumstoornis die ondersteunend gebaren gebruikt? Of misschien werk je met jonge kinderen op een kinderdagverblijf of school en wil je ‘echte’ gebaren gebruiken bij liedjes en rijmptjes?

Nu is je kans! Doe mee met de gebarencursus NmG : Nederlands ondersteund met Gebaren.

Inhoud van de lessen

Vingerspellen, de dagen van de week, kleuren, vervoer, een gesprekje voeren en veel meer.

Data

12 lessen á 2 uur. Op woensdagavond van 19:00 – 21:00.

30 augustus, 6, 13, 20, 27 september, 4, 11, 25 oktober, 1, 8, 15, 22 november (plus 29 november reservedatum)

Locatie en kosten

Inclusion4all, Vuursteen 8, 2496 RZ Den Haag (Ypenburg).

€480 voor de hele cursus.

Er zijn 12 plekken beschikbaar. VOL = VOL.

De docent

Mijn naam is Anja van Aalst. Ik ben 52 jaar en werk als begeleider auditief in een woonvorm van stichting Philadelphia. Ik begeleid daar 20 dove mensen die daarnaast ook nog een andere verstandelijke/psychiatrische beperking hebben. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd aan het Nederlands Gebarencentrum om gebarenlessen te mogen geven. Sinds 2 jaar geef ik nu als erkend/gecertificeerd docent les in NmG; Nederlands ondersteund met Gebaren. Ik vind het mooi om deze prachtige taal aan geïnteresseerden door te geven!

Inschrijven:
I understand that by submitting this form that I am committing to paying €480 for the complete course of 12 lessons.
I have read and agree to Inclusion4all’s Terms and Conditions (Algemene Voorwaarden) and Privacy Statement. Documents can be found at the bottom of this page: https://inclusion4all.com/contact/
I understand that I will be added to Inclusion4all’s mailing list in order to be kept up to date about this event and future events. I can unsubscribe at any time.
Mensen Vectoren door Vecteezy